Jemi të gatshëm për çdo lloj transparence, jemi të gatshëm që të dëshmojmë këtë dhe që edhe qytetarët të dijnë se ku shkojnë mjetet e tatimpaguesve. Sipas projektit që u prezentua gjat takimit që zhvilluam me Open Data Kosovo, qytetarët do të kenë mundësi të shohin të dhënat që do të bëjmë publike në mënyrë që këto të dhëna do të jenë të kuptueshme dhe të kapshme nga ata.

Lexo më shumë

Comments

comments