“Ne duam që të jemi model i qeverisjes së mirë dhe do të jemi të hapur për qdo bashkëpunim duke përfshirë këtu edhe hapjen e të dhënave të Komunës së Ferizajt. Ne jemi duke punuar për këtë komunitet prandaj nuk kemi asgjë për të fshehur, dhe qdo gje që promovon transparence dhe llogaridhënje ne do ta mbështesim deri ne fund me transparence maksimale.” tha Muharrem Svarqa, Kryetar i Komunës së Ferizajt gjatë takimit.

Lexo më shumë

Comments

comments