ODK -ja, një fondacion që promovon transparencë, llogaridhënien dhe qeverisjen e mirë, pas një muaji pune, në marrëveshje me Komunën e Ferizajt, ka publikuar të dhënat nga puna e zyrës së prokurimit në 4 vjetët e fundit.

Lexo më shumë

Comments

comments