​Gjakova hapë të dhënat e prokurimit

Punëtoritë janë organizuar nga Open Data Kosovo, dhe këta programer përveçse janë trajnuar se si t’i përpunojnë të dhënat dhe vizuelizojnë ato, janë prezantuar edhe me teknologji të reja.

Lexo më shumë

Comments

comments