Pas hapjes së të dhënave të prokurimit të Komunës së Ferizajt e cila u bë me iniciativën e Open Data Kosovo,të dielën ka përfunduar edhe punëtoria e procesimit të dhënave të hapura ku për dy vikende radhazi, për 4 ditë, këta të rinj punuan pa u ndalur për të procesuar dhe vizualizuar ato.

Lexo më shumë

Comments

comments