Në një puntori e cila ka filluar nga dita e djeshme ka filluar përpunimi dhe vizualizimi i të dhënave të Prokurimit në Komunën e Ferizajt. Kjo po bëhet me zhvilluesit e programimit lokal nga Ferizaj. Ky procesim i të dhënave dhe bërjes publike të të dhënave të Prokurimit në Komunën e Ferizajt ka filluar dje dhe është duke shkuar shumë mirë. Këtu po ndihmojnë edhe zhvilluesit e programimit nga Ferizaj.

Lexo më shumë

Comments

comments