Open Data Kosovo Workshop with GCK

Presidentja Jahjaga, së bashku me ambasadoren LaRocque vizituan projektin e “Girls Coding Kosova, Open Data Kosovo”, përmes së cilit bëhet trajnimi i vajzave në përdorimin e teknologjisë informative.
Ky projekt që është mbështetur nga qeveria e Kanadasë dhe nga Rrjeti i Grupe të Grave të Kosovës, ka për synim rritjen e transparencës së punës së institucioneve.

Lexo më shumë

Comments

comments