Gjakova, komuna e parë që hapë të dhënat e prokurimit

26 October, 2014

Published by Gazeta Express

Gjakova është bërë komuna e parë që hapë të dhënat e prokurimit për tri vitet e fundit, realizim ky në kuadër të projektit anti-korrupsion të UNDP-së, për hapje të databazës. Pritet që projekti të vazhdojë të realizohet në Komunën e Prishtinës, Ferizaj, dhe bashkëpunimi do të bëhet me programerë të atyre qyteteve që do të bashkëpunojnë duke organizuar punëtori në të gjitha qytetet e Kosovës.

Open Article