Presidentja Jahjaga dhe ambasadorja LaRocque vizituan projektin e “Girls Coding Kosova, Open Data Kosovo”

04 May, 2015

Published by Telegrafi

Presidentja Jahjaga, së bashku me ambasadoren LaRocque vizituan projektin e “Girls Coding Kosova, Open Data”, përmes së cilit bëhet trajnimi i vajzave në përdorimin e teknologjisë informative.

Ky projekt që është mbështetur nga qeveria e Kanadasë dhe nga Rrjeti i Grupe të Grave të Kosovës, ka për synim rritjen e transparencës së punës së institucioneve.

Open Article