Open Data Kosovo lanson projektin “Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Evropën Juglindore – ACTION SEE”

July, 2016

Published by FerizajPress

Open Data Kosovo lanson projektin “Llogaridhënia, Teknologjia dhe Rrjeti i Hapjes Institucionale në Evropën Juglindore – ACTION SEE”, projekt i financuar nga Komisioni Europian.

ODK si pjesë e rrjetit ACTION SEE, rrjet i cili është i përbërë nga organizata rajonale të Evropës Juglindore kanë startuar me një projekt regjional, projekt i cili do të mundësoj hulumtime të ndryshme sa i përket bashkëpunimit QEVERI-OJQ-MEDIA, formimin e indeksit të hapjes në rajon, poashtu edhe ndihmë financiare në formë të mikro-granteve për ojq-të që të u’a lehtësojë punën dhe t’ua mundësojë t’i ngrisin kapacitetet e tyre.

Open Article