Techstitution – teknologji për institucione dhe për të mirën publike

2 November, 2016

Published by Telegrafi

Sot nuk ka shumë zgjidhje teknologjike që ndihmojnë institucionet të bëhen më efikase dhe jetën e njerëzve më të lehtë. Ne besojmë se në qoftë se i bashkojmë forcat së bashku me komunitetin mundemi të ndihmojë që të sjellim përmirësime sado pak të vogla në këtë drejtim.

Ideja kryesore mbrapa projektit është që të bashkëpunojmë me institucione të vendit dhe të shohim mundësinë se si mund të ndërtojmë teknologji për të mirën e komunitetit dhe këto platforma të ekzistojnë dhe të kryejn punë të caktuara edhe pas përfundimit te këtyre punëtorive. Kjo do te ishte mënyra më e mirë dhe më e mirëseardhur për studentët fillestar që të sfidojn veten dhe të mësojn aftësi praktike në programim duke punuar në projekte reale.

Open Article