Kërkesë për Oferta: Zhvillimi dhe rishikimi i Strategjisë së Open Data Kosovo (ODK): 2023-2028

Title:

Kontraktimi i Ekspertit/es për zhvillim dhe rishikim të Strategjisë për Open Data Kosovo (ODK): 2023-2028

Open Data Kosovo ka hapur thirrjen për oferta në lidhje me kontraktiktimin e Ekspertit/es që do të angazhohet për zhvillimin dhe rishikimin e Strategisë për Open Data Kosovo (ODK) për periudhën 2023-2028.

Shkarko

Ky aktivitet përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut.

Afati i fundit për dërgimin e ofertave: 08.02.2023

Email adresa për dërgimin e ofertave: [email protected]