Job Opportunities

Kërkesë për Ofertë: Konsulencë në fushën e TIK-ut

Titulli:

Përditësimi i të dhënave për dy platforma digjitale dhe ofrimi i dy zgjidhjeve të reja digjitale sipas projekteve që implementohen nga Open Data Kosovo (ODK)

Open Data Kosovo bënë thirrje për ofertimin e konsulencës në fushën e TIK, me saktësisht përditësimin e të dhënave dhe shtimi i moduleve të reja për dy platformat digjitale si dhe ofrimin e dy zgjidhjeve të reja digjitale sipas projekteve që implementohen nga Open Data Kosovo ku informatat shtesë janë te cekura si në kërkesën e bashkangjitur në faqe.

Shkarko Formen

Ky aktivitet përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut.

                                       

Afati i dorëzimit të ofertës: 15.06.2022 ora 12:00.

[email protected]

Jobs

Let’s be creative together by bringing your own ideas.
“After all, we spend most of our time in the workplace and it’s important that it’s enjoyable”.

We currently have no job openings

If you are interested to be a part of our team and help us achieve our mission as an organization, please send us your CV and Letter of Motivation at [email protected]!

Internships

We have hosted interns from local and international universities who have brought their unique perspective to our work and in turn have gained crucial skills in software development and project management, amongst others.

University Partners International

1. Dartmouth College (USA)
2. Linnéuniversitet (Sweden)
3. Roskilde University (Denmark)
4. University of Turin (Italy)
5. Karl-Franzens-Universität Graz (Austria)
6. South East European University

University Partners Local

1. RIT Kosovo
2. University of Prishtina (UP)
3. University for Business and Technology (UBT)
4. Riinvest College
5. AAB College

Previous Interns

Arianit Hetemi

Software Developer Intern

2017

Student of UBT College, Kosovo

Diamant Haxhimusa

Software Developer Intern

2017

Student of UBT College, Kosovo

Peter Anderson

Project Assistant Intern

2017-2018

Student of St. Lawrence College, Ontario, Canada

Luiza Vasques

Software Developer Intern

2017

Student of Dartmouth College, USA

Adonis Murati

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Dorron Zherka

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Edin Mehmeti

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Leutrim Kosumi

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Florina Ahmeti

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Fjolla Zhaveli

Software Developer Intern

2018

Student of UBT College, Kosovo

Jasmine Mai

Software Developer Intern

2018

Student of Dartmouth College, USA

Modestina Abrashi

Project Assistant Intern

2019

Student of University of Prishtina, Kosovo

Majlinda Dervishi

Project Assistant Intern

2019

Student of RIT, Kosovo

Ereze Ahmetgjekaj

Software Developer Intern

2019

Student of UBT College, Kosovo

Betim Sherifi

Software Developer Intern

2019

Student of UBT College, Kosovo

Gentrit Mehmeti

Software Developer Intern

2019

Student of International Balkan University, North Macedonia

Aaron Lit

Software Developer Intern

2019

Student of Dartmouth College, USA

Rrona Paca

Project Assistant Intern

2019

Student of Karl-Franzens-Universität, Graz, Austria

Tringa Berisha

PR and Outreach Officer Intern

2019

Student of Roskilde University, Denmark

Benjamin Shehu

Project Assistant Intern

2019

Student of LinnéUniversitet, Sweden

Bardh Rushiti

Software Developer Intern

2019

Student of UBT College, Kosovo

Elira Salihu

Project Assistant Intern

2019

Student of University of Prishtina, Kosovo

Flamur Caka

Software Developer Intern

2019

Student of South East European University, North Macedonia

We welcome local and international talents from all around the world to join our team for a part-time or full-time intern position. To apply for any of our available roles please send us your CV and Letter of Motivation at [email protected]